PÄIHTYNYT LUONNOSTA – REPOVEDEN KANSALLISPUISTO 5/5

Julkaistu 26.05.2016 - 1536 päivää sitten

”Saavuttuani portille huomasin hymyileväni. En ainoastaan siksi että olin ehtinyt perille ennen pimeää, vaan siksi että olin ylittänyt itseni totaalisesti.Seuraavana aamuna olin onnellinen siitä, ettei minulla ollut krapulaa. Että olin valinnut päihtymisen luonnonmukaisella tavalla.”

PÄIHTYNYT LUONNOSTA – REPOVEDEN KANSALLISPUISTO 3/5

Julkaistu 24.05.2016 - 1538 päivää sitten

”Hiljaisuus rikkoutui, joten muistin samalla hetkellä miksei taukoa olisi kannattanut pitää. Miten ihmeessä kyseinen ryhmä saavutti minut niin nopeasti? Ei sen pitänyt olla mahdollista, olivathan ryhmän nuorimmat jäsenet vain muutaman vuoden ikäisiä. Eikö tämä loppuisi koskaan?”

PÄIHTYNYT LUONNOSTA – REPOVEDEN KANSALLISPUISTO 1/5

Julkaistu 18.05.2016 - 1544 päivää sitten

”Kuin kohtalon johdattamana minulle tarjoutui mahdollisuus nähdä ja kokea jotakin sellaista, josta olin salaa haaveillut jo pidemmän aikaa ja joka tulisi kenties muuttamaan lopullisesti osan ajattelustani ja elämästäni. Päätin tehdä elämäni ensimmäisen pitkän vaelluksen.”

PÄIHTYNYT LUONNOSTA – UUSIN BLOGINI

Julkaistu 18.05.2016 - 1544 päivää sitten

Luontoaiheinen Päihtynyt luonnosta – blogini aloittaa viisiosaisella julkaisulla, joka käsittelee kokemuksiani Repoveden kansallispuistosta. Tervetuloa päihtymään Suomen luonnosta!