Särkeä päätöksentekoon

Olen 36-vuotias luontoihminen, teollisuudessa vakuuttavan työuran tehnyt duunari, energia- ja ympäristötekniikan korkeakouluopiskelija sekä luontoa kunnioittavan lähiruokatuotannon edistäjä.

Vaikutan Lahden Vihreät ry:n hallituksessa (2014-), Hämeen Vihreät ry:n hallituksessa (2016-), Vihreä liitto rp:n hallituksessa (2017-) sekä varavaltuutettuna Lahden Vihreiden valtuustoryhmässä (2017-). Olen myös Lahden Talot Oy:n (2017-) sekä Lahden ruokaosuuskunnan hallitusten jäsen (2016-).

Olen nuoresta miehestä asti haaveillut elämästä, jossa voisin tehdä jotakin merkityksellistä auttaakseni ihmisiä ja luontoäitiä. Vaikka unelma palomiehen ammatista ei koskaan toteutunut, olen onnellinen ja kiitollinen siitä, että luottamustehtävien kautta minulle suodaan toisenlaisen mahdollisuus haaveeni toteuttamiseksi.

Nykymaailman raadollisuudessa luonnon ja ihmisen arvoa mitataan rahalla. Ihmisiä kohdellaan kuin tunteettomia koneita, joiden arvo on yhtä kuin niiden tuottavuus. Meidät lokeroidaan taustan ja elämäntilanteen perusteella enemmän ja vähemmän hyödyllisiin. Tämän kehityskulun haluan katkaista.

Toimin kokoavana voimana Särkeä Lahden kouluihin -hankkeessa. Hanke sai valtakunnallisesti merkittävän tunnustuksen viime syyskuussa, jolloin se hyväksyttiin osaksi maailman ensimmäistä kiertotalouden tiekarttaa. Työmme seurauksena syntyi uusia tuotteita ja markkinoita sekä lisää suomalaista työtä. Tämän hankkeen ansiosta minut tunnetaan Lahdessa lisänimellä ”Särki”.

Tavoitat minut numerosta: 044 9509219 tai sähköpostilla osoitteesta: teemu.hayrinen@lh.lahti.fi